Velkommen til

Din elmand

Elektriker i Kolding, Vejle,  Fredericia og omegn

Vi tilbyder døgnvagt

Vores elektriker hjælper og guider dig gerne hvis teknikken fejler, så tøv ikke med at kontakte os.

Din Elmand er din elektriker, som tilbyder service både til private og erhverv.

Elektriker til private hjem

Privat

Læs mere her

Elinstallatør arbejder i Kolding

Erhverv

Læs mere her

DØGNVAGT

Vi hjælper og guider dig gerne hvis teknikken fejler, uanset hvilken tid på døgnet du skal have hjælp.
Så tøv endelig ikke med at kontakte os, for i sidste ende kan de koste liv.

*ved udrykning udenfor vores normale åbningstid, skal du påregne et vagttillæg.

Se mere af vores projekter og opgaver lige her.

ÅBNINGSTIDER

Man-tors: 7.30-16.00
fre: 7.30-13.00
Lør-søn: Lukket

DIN ELMAND – DET ER PRÆCIS DET VI ER

PRIVAT

Vi udfører alle former for installationer ved nybygning, når boligen skal renoveres og når installationerne skal vedligeholdes eller bringes til live igen ved nedbrud.

Din Elmand hjælper dig med at optimere dit hjems elinstallationer, med at sikre dine installationer og udfører intelligente el-løsninger, der gør hverdagen lettere for dig og din familie. Vi har en elektriker i Kolding, Fredericia, Vejle og omegn som står klar til at hjælpe.

Vi har i mange år serviceret private med stort set alle opgaver inden for elinstallation, derfor tør vi at kalde os eksperter på området. Du kan læse mere om, hvad vi tilbyder lige her.

ERHVERV

Din Elmand har gennem årene stået for rigtig mange løsninger i bl.a. butikker, skoler, på hoteller og i mange andre brancher. Dette både med kraft og elinstallationer. belysning, datainstallationer og overvågningssystemer. Vi tør faktisk gå så langt, at vi tør kalde os eksperter på dette område. Både når det gælder rådgivning og udførelse.

Vi står til rådighed for en gennemgang af virksomhedens nuværende installationer – og kommer gerne med forslag til forbedring. Læs mere her.

Har du brug for en dygtig elektriker i Fredericia, Vejle, Kolding eller omegn? Tøv ikke med at kontakte os, så finder vi sammen den helt rigtige løsning til netop jer.