Solenergi 654 222
26. juni 2016

SOLCELLER -gratis rådgivning

Gratis rådgivning

Med solceller får du en driftsikker energikilde med minimal vedligeholdelse. Vi gør det nemt for dig at vælge den rigtige løsning.

Din Elmand har sit eget eksperthold, der både rådgiver kunderne, installerer anlæggene, sætter dem i drift og yder den service, der altid følger med. At installering af solceller er en god investering, er en kendt sag for de fleste. Men det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilket anlæg man vælger, og hvem man vælger til selve installeringen.

Gratis energi året rundt med solceller Solenergi er både grøn, gratis og til rådighed året rundt. Med solceller får du en driftsikker energi- kilde med minimal vedligeholdelse. Med solceller nedbringer du de månedlige eludgifter. Solceller kræver hverken autoriseret service eller tidskrævende vedligehold. Anlægget har en garanteret ydelsesgaranti på 25 år (fra producent).

Løsningen skal passe til DIT behov, for at du får det bedste økonomiske resultat – og det er vi garant for.