lys
& dæmp

Med lysdæmpere kan du være med til at skabe den helt rigtige lyssætning i dit hjem.

Lysdæmpere giver mulighed for fleksibelt lys med de samme lamper. Du kan veksle mellem godt arbejdslys og stemningsfuldt hyggelys. I stuen har du nogle gange brug for et godt læselys, mens du på andre tidspunkter skal have belysning til at se tv eller et hyggeligt, afdæmpet lys, når der er gæster.

 

Problemerne opstår oftest når du kombinerer dine lysdæmpere med LED lyskilder, og det er her at Din Elmand kommer ind i billedet.

Det med at matche den rette lyskilde/lampe med den rette lysdæmper, er oftest en svær øvelse. Uden den rette vejledning, vil du ofte komme til at løbe forgæves på nettet eller i byggemarkeder, og i sidste ende bruge mere tid og penge end nødvendig.

Problemerne opstår typisk pga. elektrisk støj som forekommer naturligt i det danske ledningsnet. Dette støj stammer oftest fra bla. Solcelleanlæg som er tilsluttet el-nettet. Denne elektriske støj påvirker elektronikken i både lysdæmperen og LED pæren negativt og vil oftest ses som flimmer og at LED pæren lyser svagt selv om den er slukket.

I sjældne tilfælde er det desværre ikke muligt at løse et givent problem på trods af professionel hjælp.

 

Din Elmand hjælper dig gerne videre med de rette råd og vejledninger. Vi leverer også gerne den komplette løsning, hvis du ønsker dette.

Din Elmand - det er præcis det vi er