Ingen opgaver
er for små for os

Vi tager os godt af vores private kunder

Den helt rigtige løsning

Har du brug for gennemgang af dine nuværende el-installationer, mindre el-opgaver, eller større projekter, som renovering og tilbygning? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vores fagligt kompetente, veluddannede og engagerede elektriker, står altid klar til at rådgive og hjælpe dig med den helt rigtige løsning, hvor du og dine behov er i fokus.

Vi hjælper dig med stort som småt.

DØGNVAGT

Vi hjælper og guider dig gerne hvis teknikken fejler, så tøv ikke med at kontakte os.

*ved udrykning udenfor vores normale åbningstid, skal du påregne et vagttillæg.
Åbningstider

ydelser

Småt har også ret. Vi udfører alt inden for hjemmet fire vægge. Så har du behov for tilslutning af diverse opgaver så kontakt os straks:

Ingen opgaver er for små for os.

Er du igang med at renovere eller bygge ud? Vi tilbyder dig hjælp til dit projekt. 

Vi samarbejder med bygherre, rådgiver, eller andre håndværkere, så hele processen går op i en højere enhed. 

Vi står også klar til at koordinerer hele projektet.

Vil du være garanteret en trådløs netværk i hele huset? 

Din Elmand hjælper dig med en professionel løsning til dette.

Ønsker du dig stemningsfuldt hyggelys i hjemmet? 

Der kan ofte opstå problemer, når lysdæmpere kombineres med LED lyskilder, og det er her Vi kommer ind i billedet.

Din Elmand hjælper dig gerne videre med rette råd og vejledning. Vi leverer også gerne den komplette løsning, hvis du ønsker dette.  

Ønsker du billig og bæredygtig strøm? Så er vi klar til at installere solceller, der passer til din bolig. Med solceller skåner du både naturen og pengepungen.

Vi hjælper gennem hele processen med rådgivning, installation og efterfølgende service og fejlfinding, så dit solcelleanlæg altid leverer maksimalt.

Din Elmand har i de seneste år installeret mere end 60 solcelleanlæg, og har derfor stor erfaring i at designe, installere og servicere, samt fejlfinde/rette på solcelle anlæg.

 

Ønsker du billig varme i din bolig? Så kan en varmepumpe være en rigtig god idé. En varmepumpe er en billig opvarmningsform og langt mere skånsom for miljøet end olie-, gas- og elvarme. Du kan spare op til 80 % på el-forbruget med en varmepumpe!

I AB Electric forhandler vi Panasonic varmepumper, som er nogle af de bedste på markedet. Vi udfører både installation og efterfølgende service.

Cgarge

Hos Din Elmand A/S kan vi hjælpe dig med at vælge og montere den rette elinstallation for ladning af din nye elbil.

Ud over at vi gerne kommer ud, og gennemgår dine behov samt nuværende installationer, og dermed kan afgive et skræddersyet oplæg til dig, tilbyder vi også levering og montering af ladestandere, ladekabler, osv. Vi kan tilbyde lade standere i flere forskellige kvaliteter og pris niveauer.

Din Elmand - det er præcis det vi er